Η Επιχείρηση

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (του ΙΩΑΝΝΗ). Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε μας και επιλέξτε όποια από τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε.

Η επιχείρηση ΖΟΡΜΠΑΣ Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ δραστηριοποιείται στη διάθεση και πώληση λιανικής - χονδρικής ειδών λευκοσιδηρουργίας, καθώς και παντός τύπου πλαστικών ειδών και όχι μόνο. Σε αυτή την πολυετή πορεία μας, έχουμε κερδίσει και συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στη προσφορά οικονομικών και ποιοτικών λύσεων θέρμανσης.

Στο κατάστημά μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης, διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα από θερμάστρες όλων των τύπων (ενεργειακές τζακόσομπες, θερμάστρες μαντεμένιες, ξύλου, πετρελαίου). Όλες οι σόμπες που εμπορευόμαστε είναι ελληνικής κατασκευής και εγγυημένης απόδοσης. Το κατάστημά μας διαθέτει προϊόντα λευκοσιδηρουργίας, είδη οικιακής χρήσεως, πλαστικά είδη, είδη κήπου και camping, συσκευές υγραερίου (κουζινάκια) για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, εκκλησιαστικά είδη.